Baylan, Paskalya’ya özel lezzetleriyle misafirlerini bekliyor

Yarım asırdır tadı değişmeyen dünyaca ünlü klasikleri, 1923’e uzanan köklü tarihi ve İstanbul’un en güzel anılarıyla Baylan; Kadıköy, Bebek ve Galataport şubelerinde birbirinden şık dekorasyonlarıyla Paskalya sevincini yaşıyor.

Cumhuriyetle birlikte doğup yaşayan Baylan, bir asıra yakın geçmişiyle İstanbulluların hafızasında ve damağındaki yerini her zaman koruyor. İlk espresso, ilk macaron, ilk sevgililer günü, ilk yılbaşı kutlamaları gibi yeniliklerle İstanbulluları tanıştıran Baylan, tüm özel günler gibi, İstanbullulara sunduğu yeniliklerle Paskalya’nın da en güzel şekilde kutlanmasına ortam yaratıyor.

Baylan, Paskalya döneminde misafirlerine sütlü ve bitter çikolatalı büyük, küçük ve mini boy Paskalya yumurtalarının yanı sıra tavşan çikolataları, horoz çikolataları ve renkli yumurtalar sunuyor. Ayrıca Baylan, bir paskalya klasiği olan damla sakızlı ve mahlepli paskalya pastasını Kadıköy, Bebek ve Galataport şubelerinde müşterileriyle buluşturuyor.

Baylan’da 98 yıldır olduğu gibi bu yıl da Paskalya coşkulu bir şekilde kutlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Araç çubuğuna atla