Grand Hyatt İstanbul’da Azerbaycanlı Şef Ramin Nuriyev’den Nevruz’a özel menü

Grand Hyatt İstanbul 34 Restaurant, ikinci kez Azerbaycanlı ünlü Şef Ramin Nuriyev’i ağırlıyor. Şef Ramin Nuriyev, bahar aylarının canlılığını yansıtan özel menüsü ile 18-21 Mart tarihlerinde Grand Hyatt İstanbul’da 34 Restaurant mutfağının konuğu olacak.

Grand Hyatt İstanbul, baharın müjdecisi Nevruz’u Azerbaycanlı ünlü Şef Ramin Nuriyev’in hazırladığı özel menü ile geliyor. Kasım ayında Grand Hyatt İstanbul konukları için Azerbaycan lezzetlerinden oluşan özel menüsüyle Şef Ramin Nuriyev, özgün yemekleriyle bir kez daha 34 Restaurant’a konuk oluyor.

Bu özel menü bahar aylarının hafifliğini ve tazeliğini yansıtıyor. Azerbaycan Mutfağının en özel lezzetlerini deneyimlemek isteyenler 18-21 Mart tarihlerinde saat 19.00’dan sonra 34 Restaurant’ta yerlerini ayırtabilirler. Şef Ramin Nuriyev’in özel Nevruz menüsü alkolsüz içecekler dahil kişi başı 375 TL.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Araç çubuğuna atla